Echte ervaringen van
oprechte klanten
De beste manier om op voorhand te bewijzen dat we goed werk
leveren, is door de ervaring van onze klanten met je te delen.
Bonsai media is exceptional at everything they do. Loved the attention to detail that they have and the easy going yet professional feeling they give. Their creativity is outstanding.

www.versionbay.com

Gareth ThomasVersionBay
De heren (en dames) van Bonsai Media hebben hele frisse en nieuwe ideeën over hoe een goede website eruit moet komen te zien en wat deze aan informatie moet geven aan de lezer/kijker.

Samen met hun hebben we een mooie strategie en visie bepaald wat we met onze website willen bereiken en hoe we het beste (potentiële) klanten kunnen laten zien wat wij voor hun kunnen betekenen.

www.becs.nl

Joey TimmermansBecs IT Services
Bonsai media realiseerde onze Magento webshop bakkerracingproducts.nl, waarmee we in 2 jaar tijd een ongekende sales boost gemaakt hebben. Er wordt continu meegedacht, verbeterd en uitgebreid. Van het ontwerp van onze webshop tot aan verbeteren van order voorbereiding en verzending.

Tot vandaag krijgen we nog steeds complimenten van onze klanten over onze webshop.

www.bakkerracingproducts.nl

Erwin BakkerBakker Racing Products
Super samengewerkt met Bonsai media. Ondanks dat ik zelf vooral wist wat ik niet wilde, wist Bonsai wat ik precies WEL wilde!

Nu een tof logo en een professionele website waar ik helemaal achtersta. Dankjewel mannen!

www.bijpleun.nl

Pleun de WertBijPleun kindercoaching
Hele goede samenwerking met Bonsai Media. Er wordt geluisterd naar je wensen & pro-actief meegedacht. Top!

www.wepa.nl

Bianca EggenWEPA (Voorheen: Van Houtum)
Het is zeer prettig samenwerken met de heren van Bonsai media. Ik ben een zeer kritische en veeleisende klant die weet wat hij wil. Mijn wensen en de identiteit van mijn bedrijven weet Bonsai media perfect te vertalen in een design wat goed bij ons past. Om de lijnen kort te houden werd het design van onze nieuwe website ontwikkeld bij ons op kantoor, TOP service!

Kwaliteit, doeltreffend en strakke vormgeving; dat is waar Bonsai media in mijn ogen voor staat.

www.anniematie.nl

ben lutgens
Ben LutgensAnniematie, Schminkspecialist en Make-up Specialist
Onze verouderde websites waren aan vernieuwing toe. Bonsai media hoorde onze gecompliceerde wensen aan en realiseerde voor ons een WordPress website met online platform voor onze leden. Hiermee zijn en blijven wij up-to-date en kunnen wij onze content eenvoudig delen met onze leden. Ook het gebruikersgemak is een hele verbetering.

www.najk.nl

Colinda van EkrisNAJK
Sinds een aantal jaren laten wij een gedeelte van ons drukwerk door Bonsai media verzorgen. Het team denkt met ons mee en geeft hun mening en expertise.

Het eindresultaat is altijd precies naar onze zin. Dank voor de prettige samenwerking!

Christianne van Beest-VogtChiropractisch Centrum voor Rug & Nek
Voor mijn nieuwe bedrijf Klimbos Weert zocht ik een “websitebouwer” en kwam bij Bonsai media uit. Zij hebben de website gebouwd zoals ik bedoeld had; gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het zelf onderhouden van de site. Een groot gedeelte van onze omzet halen we uit online boekingen via deze site, dus de support is ook belangrijk!

www.klimbosweert.nl

jack hermans weert
Jack HermansKlimbos Weert
In 2008 kwamen we met Bonsai media in contact voor het bouwen van een nieuwe website. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en dankzij de creatieve en vakkundige input van het team is er een duidelijke en functionele website tot stand gekomen! Inmiddels hebben ze voor ons, voor de 3e keer, naar tevredenheid een website gerealiseerd. We krijgen veel positieve reacties van onze klanten over de duidelijke structuur en navigatie van onze website. Echt een aanrader!

www.floorz.nl

Floor en RalphFloorz - antieke & portugese tegels
Wat een heerlijk bedrijf om mee te sparren en wat een mooie creatieve realisaties heeft dat opgeleverd. Super!

www.unidis.nl

Hugo GreefhorstUNIDIS en BPM Software

Bedrijven waar wij voor én mee mogen samenwerken

Kop koffie of thee?

Daag ons uit, vertel je verhaal. We delen graag onze inzichten en denken met je mee.
Dat alles uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.