Magento webshop
Make-up Specialist
makeup webshop magento donkere

Uitdaging

Advies, creatie en realisatie van een compleet nieuwe Magento webshop. Make-up Specialist en Schmink Specialist worden vanuit eenzelfde Magento omgeving aangestuurd (“Magento multistore”). Er is ontzettend veel aandacht besteed aan de look & feel van de webshop. Omdat het product “make-up” is wilden we dat de webshop zelf ook zou ‘smoelen’.

Bij Make-up Specialist hebben we gekozen voor een donkere webshop. Doordat alle productfoto’s vrijstaand worden gepresenteerd, met een gloed achter de foto, ontstaat er een hele luxe en sfeervolle setting. Bij Schmink Specialist is het juist weer bewust heel vrolijk en kleurrijk.

In beide webshops is een maatwerkkoppeling gebouwd tussen Magento en een extern systeem van de leverancier Grimas. Daardoor worden winkeliers, die bestellen op de Grimas webshop, automatisch doorgestuurd naar de webshop van Make-up Specialist. De complete inhoud van het winkelmandje en de persoonsgegevens worden daarbij meegenomen. De bestelling en betaling vindt zo dus plaats in de webshop van Make-up Specialist.

Geleverd: ontwerp, realisatie, magento, maatwerkkoppeling, adwords, seo

make up webshop mobiel magento
zwarte donkere webshop
Het is zeer prettig samenwerken met de heren van Bonsai media. Ik ben een zeer kritische en veeleisende klant die weet wat hij wil. Mijn wensen en de identiteit van mijn bedrijven weet Bonsai media perfect te vertalen in een design wat goed bij ons past. Om de lijnen kort te houden werd het design van onze nieuwe website ontwikkeld bij ons op kantoor, TOP service!

Kwaliteit, doeltreffend en strakke vormgeving; dat is waar Bonsai media in mijn ogen voor staat.

ben lutgens
Ben LutgensMake-up Specialist & Schmink Specialist