Responsive website. Gekoppeld aan online registratiesysteem Recras.
Klimbos Weert
webdesign klimbos recreatie website

Uitdaging

Avontuur voor jong en oud! Bij klimbos Weert kun je terecht met vrienden, collega’s, familie en kinderen. De website die wij voor Klimbos Weert gecreëerd hebben is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. De bezoeker kan snel de nodige informatie vinden over het klimparcours, de mogelijkheden, foto’s bekijken en ook direct, online reserveren.

Daarvoor is een koppeling gelegd met het online reserveringssysteem Recras. Daarmee kun je direct zien wanneer er plaats is, arrangementen boeken en online betalen.

Geleverd: ontwerp, realisatie, wordpress, koppeling Recras – online reserveren

recreatie website klimbos weert
Voor mijn nieuwe bedrijf Klimbos Weert zocht ik een “websitebouwer” en kwam bij Bonsai media uit. Zij hebben de website gebouwd zoals ik bedoeld had; gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het zelf onderhouden van de site. En mocht er eens een foutje worden gemaakt, dan is de support vanuit Bonsai media goed en staat alles weer snel “online”.

Een groot gedeelte van onze omzet halen we uit online boekingen via deze site, dus de support is ook belangrijk! Tevreden heb ik ook de website van Kinderpretland opnieuw laten maken door Bonsai media! Dat wil dus zeggen dat ik zeer tevreden was én ben!

jack hermans weert
Jack HermansKlimbos Weert & Kinderpretland