Responsive website met een persoonlijke touch!
Becs IT Services
becs it weert website

Uitdaging

Zowel voor de communicatie naar klanten als voor de communicatie intern, is het prettig om duidelijk in kaart te brengen welke diensten je levert en wat je expertisegebieden zijn. Samen met Becs IT Services, hebben wij deze zorgvuldig in kaart gebracht. Dat zorgt ervoor dat de bezoeker van de nieuwe Becs.nl in één oogopslag ziet waarmee Becs IT Services hem/haar mee kan helpen.

De nieuwe website is uiteraard geschikt voor alle apparaten. Zo kan men via desktop, tablet en mobiel, eenvoudig de gewenste informatie vinden en contact opnemen met de juiste persoon bij Becs IT Services. Iedere expertise en iedere dienst heeft zijn eigen contactpersoon bij Becs. Deze contactpersonen zijn op creatieve wijze verwerkt in iedere pagina waardoor de bezoeker snel en eenvoudig de juiste persoon ’te pakken’ heeft.

Last but not least hebben we de website gekoppeld aan het betrouwbare en onafhankelijke “The Feedback Company“. Daarmee kunnen de klanten van Becs IT Services hun ervaringen delen waarmee Becs zich richt op het hooghouden van haar klanttevredenheid.

Geleverd: advies, ontwerp, realisatie, wordpress

becs weert it telefoon
ipad becs weert ict
De heren (en dames) van Bonsai Media hebben hele frisse en nieuwe ideeën over hoe een goede website eruit moet komen te zien en wat deze aan informatie moet geven aan de lezer/kijker.

Samen met hun hebben we een mooie strategie en visie bepaald wat we met onze website willen bereiken en hoe we het beste (potentiële) klanten kunnen laten zien wat wij voor hun kunnen betekenen.

Joey TimmermansBecs IT Services