Magento webshop
Bakker Racing Products
webshop bakker racing

Uitdaging

Advies, creatie en realisatie van een compleet nieuwe Magento webshop. De webshop is uiteraard ook responsive. Het doel was om een nieuwe webshop te realiseren waarbij zowel aan de voorkant als aan de achterkant het gebruikersgemak zou worden verbeterd. Met een stijging van ca. 200% aan bestellingen en een enorme verbetering qua automatisering voor het afhandelen van de bestellingen is dat aardig gelukt!

Bakker Racing Products krijgt nog wekelijks positieve feedback op het gebruiksgemak van de website. Met name de eenvoudige manier om producten te zoeken in de verschillende categorieën. De categorieën zijn vormgegeven als grote knoppen met een foto waardoor het heel visueel en overzichtelijk is voor de bezoeker.

Met behulp van een goede inrichting van Google Adwords en SEO komen er dagelijks, gemiddeld 100 bestellingen binnen. Nog steeds werken wij, sinds de live-gang van de nieuwe webshop, nauw samen met Bakker Racing Products om de webshop te optimaliseren en verbeteren.

Geleverd: ontwerp, realisatie, magento, adwords, seo

magento webshop responsive
magento webshop bakker racing
Bonsai media realiseerde onze Magento webshop bakkerracingproducts.nl, waarmee we in 2 jaar tijd een ongekende sales boost gemaakt hebben. Er wordt continu meegedacht, verbeterd en uitgebreid. Van het ontwerp van onze webshop tot aan verbeteren van order voorbereiding en verzending.

Tot vandaag krijgen we nog steeds complimenten van onze klanten over onze webshop.

Erwin BakkerBakker Racing Products