Responsive website met maatwerk artiesten module
AnnieMatie
creatieve website anniematie events

Uitdaging

Het doel was: een creatieve en frisse website waarin het voor de bezoeker eenvoudig is om te kijken wat voor entertainment er mogelijk is. Daarbij wilde AnnieMatie graag een eenvoudige zoekfunctie en de mogelijkheid om een selectie te maken op basis van gelegenheid en budget.

Sfeer en beleving vormen de basis van deze website. De bezoeker kan middels het uitgebreide menu en een eenvoudige manier van zoeken een juiste artiest vinden. Vervolgens kan men direct een offerte opvragen maar ook een PDF document opslaan waarin alle informatie over de gekozen artiest, netjes in een PDF wordt opgeslagen. Super handig!

AnnieMatie is het artiestenbureau van Sonny Sinay & Ben Lutgens. Professionaliteit en kwaliteit voor een scherpe prijs, dat is waar AnnieMatie voor staat.

Geleverd: ontwerp, realisatie, wordpress, maatwerk, google adwords, seo

mobiele website
website op tablet ipad
Het is prettig samenwerken met de heren van Bonsai media. Ik ben een zeer kritische en veeleisende klant die weet wat hij wil. Mijn wensen en de identiteit van mijn bedrijven weet Bonsai media perfect te vertalen in een design wat goed bij ons past. Om de lijnen kort te houden werd het design van onze nieuwe website ontwikkeld bij ons op kantoor, TOP service!

Kwaliteit, doeltreffend en strakke vormgeving; dat is waar Bonsai media in mijn ogen voor staat.

ben lutgens
Ben LutgensAnnieMatie