Scholenwebsites met communicatieportaal
Het Hooghuis

Het Hooghuis, bestaat uit zes verschillende scholen. Elke school heeft zijn eigen typen onderwijs in huis: van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. De websites fungeren als een online platform voor zowel bestaande leerlingen en ouders/verzorgers, maar ook zeker voor nieuwe leerlingen. 

Conversie verhogend ontwerp – Optimale routing – Mega menu – Gebruikersgemak – Conversie optimalisatie – online marketing support –

100% Meer gebruikersvriendelijkheid voor de bezoeker.

6.500 Unieke bezoekers per maand op belangrijke zoektermen.

+21 Nog een derde KPI komt hier te staan over 2 regels.

De website is de belangrijkste spil
als het gaat om informatievoorziening en wervingscampagnes

Het meest voorname doel van de website is dan ook “leerlingen werven”. Daarvoor zijn de Groep 7 & 8 pagina’s belangrijk. In de websites worden alle aankomende evenementen geplaatst waardoor nieuwe leerlingen en ouders/verzorgers zich makkelijk kunnen aanmelden voor deze evenementen zoals proeflessen, informatieavonden en open dagen. Zeker in de afgelopen twee jaar is de website de belangrijkste spil geweest als het gaat om informatievoorziening en wervingscampagnes.

Elke school een eigen website en identiteit
onder de vlag van het Hooghuis

Omdat het Hooghuis uit verschillende scholen bestaat is er een algemene website gemaakt. Daarnaast 6 websites voor iedere school apart, met een eigen identiteit en content. De huisstijl van alle scholen is tot in detail doorgevoerd in het ontwerp van de website.

Om de content meer toegankelijk te maken hebben we deze in een ‘magazine lay-out’ gegoten. Hierbij wisselen foto’s, kleurvlakken en tekst elkaar af. Het mega menu maakt het geheel nog overzichtelijker waardoor bezoekers van de website direct kunnen navigeren naar het de juiste pagina.

Een interactieve plattegrond
geeft een gevoel alsof je er daadwerkelijk rondloopt

In de websites zitten diverse functionaliteiten verwerkt om online open dagen en informatieavonden zo reëel mogelijk over te brengen. Online moet voelen alsof je er daadwerkelijk rondloopt. Door middel van een interactieve plattegrond en diverse filmpjes wordt hier vorm aan gegeven.

 

Online marketing ondersteuning en support
zorgt voor rust en een optimaal resultaat bij de klant

Wij ondersteunen Het Hooghuis continu bij het optimaliseren en beheren van diverse online marketingactiviteiten. Zeker in campagnetijden zijn wij altijd stand-by en zorgen we dat alles vlekkeloos verloopt.

 

Communicatie-site (portal)
voor het presenteren van praktische informatie

Los van de websites is er voor iedere school een portal opgezet. Deze hebben de naam “Communicatie site” gekregen. Deze portalen zijn bedoeld om bestaande leerlingen en ouders/verzorgers te informeren over praktische zaken zoals financiën, ICT, afmelden, handleidingen en meer. Hierdoor kan de focus van de website meer liggen op “werving” en bevat de communicatie-site meer praktische informatie voor bestaande leerlingen.

Zo een communicatieportaal maakt het mogelijk om (veel) informatie te presenteren op een overzichtelijke manier, netjes gecategoriseerd. De zoekfunctie maakt het nog makkelijker om bepaalde informatie te vinden. Wij ontwikkelen portals en intranetten voor zowel scholen alsook voor bedrijven waarbij er behoefte is aan een gestructureerde interne communicatie.

“Wij werken al ruim 12 jaar samen met Bonsai media. Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock.”

Robbert van Ham

Eigenaar Jaski Art Gallery

Dominque vos

Dominique Vos Eigenaar en ontwerper

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

We doen het samen. Jij hebt een wens of idee en wij brengen graag onze kennis en ervaring in. Samen komen we dan tot de beste resultaten! Een afspraak is vrijblijvend en je zult merken dat we al vanaf het begin meedenken in oplossingen. Een afspraak kan op locatie, bij ons op kantoor maar ook online via Teams.

Meer inspiratie