10 jarig jubileum voor Bonsai media

Van jongensdroom tot volwassen mediabureau

Bonsai media bestaat 10 jaar en is de laatste jaren steeds meer actief in Weert en omgeving. Naast communicatie-uitingen zoals huisstijl, brochures en advertenties ligt de focus op websites, webshops en het ontwikkelen van maatwerk web-applicaties. “Vormgeving en techniek is belangrijk maar wij zorgen ervoor dat een website goed vindbaar is en conversie oplevert. Daar houden veel bureaus geen rekening mee”.

Aan het woord zijn eigenaren Vernon Selder (37) en Dominique Vos (33). Ze praten enthousiast over Bonsai media, sinds 2010 gevestigd aan de Magnesiumstraat op Bedrijventerrein de Pannenweg in Nederweert. “We zijn in tien jaar tijd gegroeid tot een volwassen en compleet mediabureau maar hebben de nodige uitdagingen aan moeten gaan. We zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt en daar gaan wij vol enthousiasme mee door”, zegt Vernon.

Sterk in je schoenen staan

Twee ‘broekies’ waren het tien jaar geleden toen ze hun eigen bedrijf startten. Vernon maakte websites voor klanten van een automatiseringsbedrijf. Oók voor het bedrijf waar Dominique werkte. De twee hadden steeds vaker contact, de klik was er en ze besloten voor zichzelf te beginnen. Bonsai media was geboren. Opdrachten kwamen van lokale bedrijven, maar ze zaten ook al snel met multinationals aan tafel. En dat is nog altijd zo. “Juist die combinatie maakt ons werk afwisselend en uitdagend.” Vernon en Dominique hebben moeten vechten voor hun eigen identiteit. Zogenaamde partners en zelfs opdrachtgevers eisten inspraak. “Het was in het begin niet gemakkelijk om onze eigen weg te gaan”, aldus Dominique, “zo dreigde een grote klant alle opdrachten in te trekken als we niet op hun manier wilde samenwerken. Dat is heel spannend als je jong en kwetsbaar bent.”

Een perfect alternatief voor de gevestigde orde

In 2012 gingen ze van zeven medewerkers terug naar vier. “We waren alleen nog maar aan het ‘managen’. We wilden terug naar de oorsprong. We willen zelf met de klanten aan tafel zitten, een project aannemen en tot het eind meemaken”, licht Dominique toe.

Ze werken samen met partners zoals een fotograaf, een tekstschrijver en een technisch partner voor maatwerkkoppelingen in webshops of web-applicaties. “Dat maakt ons schaalbaar en flexibel. Voor de klant betekent het korte lijnen en direct contact met de juiste persoon” zegt Vernon. “Met onze kennis en hoge mate van service zijn we een perfect alternatief voor de gevestigde orde. Onze tarieven zijn eerlijk en daar zijn we heel transparant in. Vooraf weet de klant precies wat de kosten zijn. Geen gebakken lucht of sterke verhalen. Daar zijn wij niet van.”

Wij feliciteren Bonsai media
met haar 10 jarig jubileum!

Super gefeliciteerd! Ik kom snel ‘op de koffie en vlaai!’ 😉
Floor SchoenmakersEHS Communications
“Unne dikke preficiat” met jullie 10 jarig bestaan! Een geweldige prestatie. Dat er nog vele mooie jaren mogen volgen. Geniet er van!
Joey TimmermansBecs IT Services
Van harte gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal! Namens het hele team van Hermans Bedrijfsmakelaars.
Maarten KirkelsHermans Bedrijfsmakelaars
Van harte gefeliciteert! 10 jaar alweer. Namens het hele team van AnnieMatie, Schmink Specialist & Make-up Specialist wensen we jullie heel veel succes voor de komende jaren.
Ben LutgensAnnieMatie, Schmink Specialist & Make-up Specialist
Geweldig! Proficiat met jullie 10 jarig jubileum. Hele mooie prestatie.
Jack HermansKlimbos Weert en Kinderpretland
Proficiat! 10 jaar bestaan is niet zomaar iets. Heel veel plezier en succes voor de komende 10 jaar. Als jullie zo door blijven gaan dan komt dat helemaal goed.
Christianne van Beest-VogtChiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Wie jarig is trakteert! Kom eens kennismaken.
Dan zorgen wij voor de koffie en vlaai!
Vul je gegevens in en we bellen even.

[contact-form-7 id=”956″]